Tid: 2014 Sted: Tæt ved den russiske kyst.

   Iskolde vinde pisker ind over dækket på boreplatform “Ulaanbaatar II”, og stjæler ilten til at ånde. Bølgerne slår brutalt ind mod det mægtige stål og forlader platformen skælvene gang efter gang. Mennesket er en gæst i denne verden. Lige midt i naturen i dette kaos ser man mænd med stolthed fortsætte deres arbejde som altid. Emblemet på deres ærmer er et hvid på rød kors: Wellensteyn.

Tid: 1952 Sted: Hamburg.

  Luften bærer en skarp lugt af dampende tjære og diesel. Overalt er der ild, røg og støj. Havnen i Hamburg sydende som en vulkan.
Dybt nede i maven af en kommende oceandamper bøjer en mand sig under to mægtige stålbjælker. Svejsningens gnister danser som stål myg omkring ham. Nu og da rammer de varme gnister af strøbejern ham. Tusinde grader har sådan en dråbe, når den støder på arbejdstøjet. Nådesløst spiser den sig gennem materialet og stopper ikke indtil den rammer huden.
Og igen falder der en glødende gnist og rammer skulderen. Et fnug. Derefter stilhed i et øjeblik. Ingen hul i tøj. Ingen hvæsen på huden. Ingen smerte. Manden tørrer den størknede jern knub fra jakken og fortsætter sit arbejde. Med sikkerheden for, at han kan stole på den nye innovative beskyttelsesdragt af Adolf Wuttke, lader han sin hånd være rolig. Og hans arbejde bedre.

   Det er de øjeblikke Adolf Wuttke lever for. Hans beskyttelsesbeklædning har ændret mændenes hårde liv på havnen i Hamburg. Det er blevet sikrere. Men ikke kun for svejseren. Hurtigt har de barske kvaliteter i Wuttke’s beskyttende tøj fået et omdømme. Hos alle, der forfølger et farligt job, de ønsker.
Adolf Wuttke entusiasme for arbejde og hans opfinder-rigdom, gjorde at hans navn hurtigt blev synonym med tøj beregnet til arbejde i højrisikoområder. Wuttkes jakker beskyttede fremover mændene fra ild og varme, is og kulde, syrer og dampe samt nedskæringer og bump.

   Denne unikke arv kan stadig findes i hver en søm af en Wellensteyn jakke i dag. Brandet lever videre i en fortsættelse af idealer fra den tid, og du kan føle det med det samme du tager en Wellenstyen jakke på. Som en smidig rustning er jakken med deres støtte og styrker en vigtig ledsager i den daglige kamp mod elementerne. Bitter kulde, langvarig fugtighed, piskende vinde må indrømme nederlag, når jakken med et hvidt kryds i det røde skjold er deres modstander. Logoet kombinerer historier om de højrisikoområder fra fortidens med dagens ønske fra mennesker i dag om et sikkert tilflugtssted.
Og dette kaldes en sikker havn – Wellensteyn.

Heritage, Arven.

   Det er for mange år siden, næsten 60, at Adolf Wuttke skabte grundlaget for mærket Wellensteyn. Med produktionen af mekaniske instrumenter til dybhavsforskning begyndte der at komme anmodninger fra hans kundekreds om robust og modstandsdygtigt beskyttelsesbeklædning, der kunne bruges til arbejdet på det åbne hav i stormvejr.
Wellensteyn er idag indbegrebet af ånden fra de store bølgers hårdtarbejdende sømand, trodset af naturens kræfter og en samtidig kombination med dokumenteret funktionalitet, innovative materialer og spændende stil til en ny generation af jakker.

WELLENSTEYN jakker, faretruende godt!

Wellensteyn har 23 Brand-stores (2008) og sælger deres brand verden over. Wellensteyn.dk er Wellensteyns officielle danske partner webshop som til daglig drives af Kjærgården Engros som har stået af importen af Wellensteyn jakker til danske butikker de sidste mange år.