Velkommen til første indlæg

Wellensteyndanmark vil gerne byde dig velkommen her på indlæg siden.

I dette første indlæg vil vi fortælle lidt om vores firmaet Kjærgården engros.

Kjærgården engros blev stiftet tilbage i 2007, på det tidspunkt drev ejeren af firmaet en stor rideudstyrsforretning i Hinnerup. Agenturet på wellensteyn kom i hus 8 januar 2008 og har siden fungeret som hovederhverv . Rideudstyrsbutikken blev afviklet i 2009 , og alt energi blev lagt på Wellensteyn. Mange tror at wellensteyn er et `hestebrand`men dette er ikke korrekt. Wellensteyn er et modebrand fra tyskland der har eksisteret i rigtig mange år, ryttere har dog været rigtig begejstret for produktet pga dens flotte design, høje kvalitet, og holdbarhed. Jakkerne er virkelig blevet testet ude i det barske staldmiljø, men med en yderst tilfreds kundegruppe der èlsker disse varme jakker.

Wellensteyn bliver solgt til modebutikker, sportsbutikker, outdoor butikker og rideudstyrsbutikker i Danmark.

Men da wellensteyns program er KÆMPE stort ( ca 1500 modeller ) kan det være svært at få vist et stort udvalg i alle butikker, så derfor er denne hjemmeside lavet i håb om at vi kan tilfredsstille flere kunder rundt om i landet. www.kjaergaarden.dk

Vi er netop flyttet i nye lokaler med nyt showroom, så du er velkommen til at ringe eller sende en mail hvis du ønsker at kigge forbi. Vi holder til i 8370 Hadsten.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *