Persondatapolitik

Cookies - En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en web-server og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. På http://www.kjaergaarden.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteten. Cookies bruges på til: at skabe øget brugervenlighed På websitet benyttes ikke log-statistik eller trafikanalyse af brugerne på websitet. Cookies kan slettes i InternetExplorer 5.X under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: navn adresse telefonnummer e-mail-adresse
Personoplysningerne registreres hos kjaergaarden.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos kjaergaarden.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Kontakt, Virksomhedsadresse mv.

Kjærgården Engros
CVR 29325979
Sandballevej 81,
8382 Hinnerup
Tlf 40285349
mail: heidi@kjaergaarden.dk

E-markedsføring Der udsendes ingen e-mail-reklamer eller lignende fra kjaergaarden.dk uden din accept